TÄNK SOM EN VINNARE

Anledningen till att majoriteten inte når sina mål, förutsatt att kompetensen och skickligheten finns där, är för att deras undermedvetna drivkrafter och program inte stödjer deras medvetna mål. De flesta fotbollsspelare drivs av ära, pengar och berömmelse. Men om ens undermedvetna associerar ära med stora förväntningar, som det undermedvetna inte anser att man har kapaciteten att hantera, då kommer man aldrig att vara som bäst när det verkligen gäller. Eftersom det undermedvetna vill skydda en från smärtan när man inte lever upp till de stora förväntningarna.

Om man vuxit upp och konstant fått höra att pengar är roten till allt ont, och att de välbärgade är anledningen till att världen ser ut som den gör. Då kommer det undermedvetna att motarbeta alla möjligheter till att verkligen casha in eftersom den inte vill att du blir ännu en anledning till allt det dåliga i världen.

Om ditt undermedvetna egentligen tycker att berömmelse bara stiger människor åt huvudet och bara leder till problem, så kommer det undermedvetna alltid att fucka upp det, så du slipper bli en egofixerad skitstövel. Det undermedvetna gör bara det som det tror är bäst för dig, baserat på tidigare erfarenheter och program vi tagit till oss när vi växte upp.

I videon ges en kort beskrivning av vad som är viktigast för att det undermedvetna skall stödja målen vi sätter upp i vårt medvetende.