072-20 88 555
mikael@elitecoaching.se

MIKAEL LÖRNSTAM

VI GÖR BRA FOTBOLLSSPELARE BÄTTRE

Jag hjälper människor att komma tillrätta med de mentala blockeringarna som ibland uppstår av olika anledningar. När väl de mentala hindren är ur vägen… öppnar sig en ny spännande värld, med obegränsade möjligheter.

I mitt arbete med människor har jag lärt mig att vi alla ställs inför tuffa utmaningar. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån. Ingen har immunitet och vi får alla vår beskärda del av smärtsamma upplevelser. Upplevelser som påverkar oss för all framtid på ett eller annat sätt. Ibland kan smärtan motivera oss att komma ut starkare ur upplevelsen, men ibland tar den fullständigt musten ur oss och får oss att tappa både tilliten och hoppet.

Våra val i livet kommer att definieras av om vi väljer att konfrontera utmaningarna eller att undvika dem. Om vår strategi är att konfrontera utmaningarna och växa av upplevelsen kommer vi att älska situationer där mycket står på spel. Men om vår strategi är att undvika utmaningar kommer vi inte att kunna prestera på topp när allt ställs på sin spets.

Tveka inte att höra av dig och fråga hur jag kan hjälpa dig om du upplever att någonting håller dig tillbaka och att du är så mycket mer än vad du presterar just nu.